Jon Voss, QX och Queers Against Pinkwashing.

6 Sep

Jon Voss, nuvarande VD på QX förlag, och QAP har en lång och inte helt friktionsfri relation. Den inleddes med en första lite trevande brevväxling som snabbt blev ett återkommande inslag i bådas våra liv. Ni kan på nära håll följa upprinnelsen till det förhållande som nu är under rubriken ”QX/DEBATT” bland ämneskategorierna högst upp på sidan.

Men hur håller en liv i ett förhållande när veckor blir till år? Under rubriken ”Tala om att gå i fällan” på sin QX-blogg ger Jon en nytändning, vi som nästan trodde vi var glömda… Jon skriver, ”När så de goda i Queers Against Pinkwashing gick ut med ett pressmeddelande för drygt en vecka sedan blev jag genuint ledsen. Fan de gick på den lätta.” och fotsätter;  ”Queers Against Pinkwashing och andra direkt aktion-inriktade sprider budskapet vänligen åt dem (English Defence League) i sina pressmeddelanden, i radio, TV och tidningar. Jag undrar vilken PR-byrå som English, Swedish, Finnish och vad fanken de heter, Defence League anlitar? De kanske vore något för Transmilitanta brigaden att köpa tjänster av!”

Läs hela texten av Queers Against Pinkwashings egen PR-person:

http://blog.qruiser.com/jonvoss/156665/tala-om-att-ga-i-fallan

Ps. vi vill också passa på att uppmärksamma att QX valt att stötta Arabiskt initiativ, och sättet de stöttar de på, suveränt säger vi!http://blog.qruiser.com/jonvoss/159492/qx-stottar-arabiskt-initiativ

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: